Leer samen duiken

Leer echt duiken

Samen leren duiken en samen jullie PADI Open Water Duiker brevet halen tijdens jullie zonvakantie naar het natuur eiland in de Cariben; Bonaire. Altijd mooi weer, altijd lekker warm water en altijd de perfecte duik omstandigheden, het hele jaar door, om goed en op een leuke manier te leren duiken.
Leren duiken met alle persoonlijke aandacht en begeleiding om je duikdoel(en) te bereiken doe je bij GOOODive Bonaire. 

Persoonlijke aandacht

Wil jullie graag samen leren duiken in plaats van deel uitmaken van een grote(re) groep? Willen jullie beginnen wanneer het jullie het beste uitkomt? Zijn jullie op zoek naar een duikshop die naar jullie wensen luistert, jullie behoeften begrijpt en het niet erg vindt om meer tijd aan jullie te besteden als jullie dat nodig hebben? Ja? Dan zijn jullie bij GOOODive Bonaire aan het juiste adres. Onze instructeurs nemen de tijd die jullie nodig hebben om jullie duikdoel(en), het behalen van je PADI Open Water Duiker certificaat, te halen.

De natuurlijke omstandigheden op Bonaire gecombineerd met onze faciliteiten creëren de perfecte omgeving om te leren duiken en met meer dan een decennium aan lesgeef- en duikervaring, weten we hoe we de meest effectieve en leuke duiktraining kunnen aanbieden.

Natuurbehoud

De natuur op Bonaire is zowel onder water als boven water fantastisch en wij doen ons uiterste best om dat zo te behouden. Tijdens jullie 'PADI Open Water Duiker' cursus introduceren wij lokaal natuurbehoud. Op een leuke en luchtige manier leren we jullie dus ook hoe te kunnen genieten van het onder water leven zonder negatieve impact en wat je kan doen om toch van dichtbij van alles te kunnen genieten. Enkel voordelen om bij GOOODive te leren duiken zijn;

  •  Jullie leren ook hoe je door je anders te gedragen het onder water leven toch van dichtbij kan bekijken
  • Jullie krijgen van ons een echte Dopper zodat je lekker kraanwater kunt drinken en geen plastic flesjes hoeft te kopen
  • Jullie mogen gratis onze rif vriendelijke zonnebrandcreme gebruiken

 

Jullie klaslokaal

De wateren van Bonaire kunnen het beste worden omschreven als een paradijs voor duikers. Het koraalrif en het onderwaterleven zullen je verbazen. Misschien heb je al eens eerder geprobeerd te snorkelen en heb je misschien zelfs al een Discover Scuba-duik gedaan, nu heb je het gevoel dat je klaar bent om jezelf onder te dompelen in de onderwater fascinaties van duiken.

Een gecertificeerde PADI Open Water Duiker worden opent een nieuwe wereld, onderwater schoonheid en avontuurlijk plezier. Aanmelden bij GOOODive voor de PADI Open Water Cursus garandeert je;

> Dat jullie goed leren duiken en begeleid worden door gepassioneerde instructeurs
> Dat jullie samen leren duiken. Niet meer dan 2 studenten in onze duik-lessen
> Dat jullie alle aandacht, begeleiding en hulp krijgen om jullie duikdoel te bereiken
> Dat wij doorgaan totdat jullie echte duikers zijn. De cursus stopt niet totdat jullie tevreden zijn met de resultaten. 

Diving Fun For Everyone

Onze slogan duikplezier voor iedereen is tevens onderdeel van onze missie. Daar staan we voor en dat bieden we, maar, sorry, plezier komt op de derde plaats. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats en goed leren duiken komt op de tweede plaats. Ons uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat iedereen plezier heeft en we zijn er van overtuigd dat optimale veiligheid en goed leren duiken het plezier vergroten als we de juiste volgorde aanhouden. 

Maak van je eerste duikervaring een GOOOD-ervaring en neem de eerste stap om je PADI Open Water Diver-cursus vandaag te boeken bij GOOODive Bonaire.

Subscribe to our newsletters to receive news & updates
  • All day, every day access to the one and only d.i.y. tank re-fill station on Bonaire
  • Fast Lane check-in. No waiting and no paperwork hassle. 
  • 10% discount in our retail-shop (excluded are all electronics) during your first dive-day
  • FREE safety and functionality equipment check before your first dive
Make your reservation today