Leer samen duiken

Echt leren duiken

Samen echt goed leren duiken en samen jullie PADI Open Water Duiker brevet halen tijdens jullie zonvakantie naar het natuur eiland in de Cariben; Bonaire. Waarom Bonaire? Op Bonaire is het altijd mooi weer, is het water altijd lekker warm en heb je altijd de perfecte duik omstandigheden, het hele jaar door. En, Bonaire is heel makkelijk te bereiken vanuit Nederland. Vanaf Schiphol vliegt zowel KLM als TUI dagelijks naar Bonaire. Dat maakt Bonaire echt de ideale plek om goed en op een leuke manier echt samen te leren duiken.
Waarom duiken leren duiken bij GOOODive?  

Persoonlijke aandacht

Bij GOOODive Bonaire ben je gegarandeerd van;

 • Jullie leren samen goed duiken, met z'n tweetjes. 
 • Jullie kunnen beginnen met jullie cursus wanneer het jullie het beste uitkomt.
 • Jullie zijn gegarandeerd dat de cursus-flow verloopt volgens jullie tempo.
 • Jullie hebben een dive center gevonden die naar jullie wensen luistert, jullie behoeften begrijpt en het niet erg vindt om jullie tijd die jullie nodig hebben te gevenb om echt goed te leren duiken.
 • Jullie maken gebruik van goed onderhouden duik aparatuur en het team van PADI instructeurs is volledig up-to-date met de laatste leer technieken en duik kennis om jullie goed te leren duiken.

 

De natuurlijke omstandigheden op Bonaire gecombineerd met onze faciliteiten creëren de perfecte omgeving om echt te leren duiken. Velen zijn jullie al vooraf gegaan waardoor wij prima weten hoe we op de meest effectieve en leuke manier duiktraining kunnen aanbieden.

Twijfelen jullie een beetje? 

Willen jullie liever eerst een keer proberen of jullie duiken niet eng vinden of willen jullie even testen of jullie beide duiken echt zo leuk vinden dat je het wil leren? Doe eerst een DSD. Een DSD is de officiele benaming voor een introductieduik. Even luisteren naar wat tips, wat do's en don't van jullie PADI instructeur en daarna ga je lekker in het ondiepe water een beetje wennen aan de aparatuur en het ademen door een regulator. Ondertussen lekker rondkijken naar al het moois dat daar rondzwemt en groeit. Gaat dat allemaal goed dan bestaat er zelfs de kans dat jullie ook al ietsje dieper gaan om te kijken hoe een koraalrif er nu eigenlijk van dichtbij uitziet.
Ook tijdens jullie DSD zijn jullie samen met jullie PADI instructeur. Hierdoor zijn jullie gegarandeerd dat jullie instructeur alle aandacht voor jullie heeft waardoor jullie een veel leukere ervaring zullen opdoen. Enthousiast geworden? Stuur een emailtje en laat Charlotte weten wanneer jullie zouden willen proberen of jullie duiken net zo gaaf vinden als wij dat doen!

Natuurbehoud

De natuur op Bonaire is zowel onder water als boven water fantastisch en wij doen ons uiterste best om dat zo te behouden. Tijdens jullie 'PADI Open Water Duiker' cursus introduceren wij lokaal natuurbehoud. Op een leuke en luchtige manier leren we jullie dus ook hoe te kunnen genieten van het onder water leven zonder negatieve impact en wat je kan doen om toch van dichtbij van alles te kunnen genieten. Enkel voordelen die jij krijgt als je bij GOOODive komt leren duiken zijn;

 •  Jullie leren ook hoe je door je anders te gedragen het onder water leven toch van heel dichtbij kan bekijken
 • Jullie krijgen van ons een echte Dopper zodat je lekker kraanwater kunt drinken en geen plastic flesjes hoeft te kopen
 • Jullie mogen gratis onze rif vriendelijke zonnebrandcreme gebruiken

 

De natuur onder water is een groot natuurpark waarvoor een entree fee betaald dient te worden. Het makkelijkste is om deze fee alvast te betalen voordat jullie naar Bonaire komen. Dit kan rechtstreeks online aan de organisatie die de natuur beheerd, STINAPA. Na betaling krijg je een QR code als betaal bewijs. De betaalde entree is geldig voor het hele kalenderjaar waarin je dit betaald hebt dus je hoeft je geen zorgen te maken over de geldigheid. Ook wij betalen netjes onze entree en we hebben afgesproken met Stinapa dat wij onze diensten alleen bieden aan hen die ook entree hebben betaald. 

 

Jullie klaslokaal

De wateren van Bonaire kunnen het beste worden omschreven als een paradijs voor duikers. Het koraalrif en het onderwaterleven zullen je verbazen. Misschien heb je al eens eerder geprobeerd te snorkelen en heb je misschien zelfs al een Discover Scuba-duik gedaan, nu heb je het gevoel dat je klaar bent om jezelf onder te dompelen in de onderwater fascinaties van duiken.

Een gecertificeerde PADI Open Water Duiker worden opent een nieuwe wereld, onderwater schoonheid en avontuurlijk plezier. Aanmelden bij GOOODive voor de PADI Open Water Cursus garandeert je;

> Dat jullie goed leren duiken en begeleid worden door gepassioneerde instructeurs
> Dat jullie samen leren duiken. Niet meer dan 2 studenten in onze duik-lessen
> Dat jullie alle aandacht, begeleiding en hulp krijgen om zo veel mogelijhk plezier te beleven tijden het leren duiken.
> Dat wij doorgaan totdat jullie echte duikers zijn. De cursus stopt niet totdat jullie tevreden zijn met de resultaten. 

Echt leren duiken in een groep

Mocht je wel echt goed leren duiken maar je bent met een goepje vrienden of familie op vakantie zijn wij jullie natuurlijk ook graag van dienst. Leren duiken in een groepje vergt wat meer organiseren en we zullen wat strakke afspraken moeten maken mbt de planning en de voortgang. Het kleine voordeel van leren duiken in een groepje is dat je meestal iets goedkoper uit bent, al ligt dat er een beetje aan hoelang jullie (willen) doen over de cursus. Het grote nadeel is dat het lastig gaat zijn om de cursus en de voortgang aan te passen aan individuele wensen. De cursus zal in overleg met jullie op een bepaalde dag beginnen en zal dan doorgaan totdat iedereen de cursus succesvol heeft afgerond..

Echt leren duiken als stagiair(e) op Bonaire

Leer echt goed duiken voor slechts $295.- per persoon.
Ook stagiaires en anderen met een klein budget kunnen bij ons echt goed leren duiken. Het speciaal voor stagiaires ontwikkelde programma bewijst onze slogan Diving Fun For Everyone als geen ander. Schrijf je in voor de Stagiare Open Water Cursus en je krijgt:

 • Exact dezelfde PADI open water cursus als iedereen die krijgt bij GOOODive Bonaire. Er wordt absoluut niet bezuinigd op veiligheid of plezier tijdens de cursus.


Hoe doet GOOODive Bonaire dat?

 • De PADI open water cursus voor Stagiares wordt op een vaste dag in de week gegeven. Deze vaste dag wordt met jullie groepje van 4 afgesproken.
 • De klasjes voor de PADI open water cursus voor Stagiares hebben minimaal 4 cursisten.
 • Voor deze cursus krijg je een leenboek die je aan het einde van de cursus onbeschadigd en onbeschreven weer dient in te leveren. eLearning kunnen we niet bieden voor deze prijs.
 • Elke 2 maanden begint er een nieuwe stagiaire cursus dus wacht niet te lang met je plekje reserveren. Klasje vol = klasje vol. Er zijn slechts 2 Stagiare klasje elke 2 maanden.

 

Ook stagiares krijgen dezelfde garantie als iedereen: De Padi Open Water Cursus bij GOOODive is pas afgerond als iedereen goed kan duiken en tevreden is. Wij nemen de tijd die nodig is en daarom kunnen we slechts elke 2 maanden met een nieuwe stagiare deal cursus beginnen.

Stuur Charlotte snel een email als je wilt weten wanneer jullie PADI Open Water Cursus kan beginnen. 

Diving Fun For Everyone

Onze company slogan 'Diving Fun For Everyone' nemen wij letterlijk en plezier beleven aan het duiken is tevens onderdeel van onze missie. Daar staan we voor en dat bieden we, maar, sorry, we hebben geleerd dat plezier beleven alleen maar echt kan als we de juiste volgorde van belangrijkheid aanhouden. Daarmee komt plezier op de derde plaats.
Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats en goed/ beter leren duiken staat op de tweede plaats. Ons uiteindelijke doel is om er echt voor te zorgen dat iedereen plezier heeft en we zijn er van overtuigd dat optimale veiligheid en goed leren duiken het hebben van plezier vele malen groter is als we de juiste volgorde aanhouden.  

Maak van je eerste duikervaring een GOOOD duik-ervaring en zet vandaag nog de eerste stap om je PADI Open Water Diver-cursus te reserveren bij GOOODive Bonaire. Wij zorgen echt goed voor je en laten je echt niet zomaar in het diepe springen!

Subscribe to our newsletters to receive news & updates
 • All day, everyday access to the one and only d.i.y. tank re-fill station on Bonaire at discounted rates.
 • Fast Lane check-in. No waiting and no paperwork hassle before your first dive of this trip.
 • 10% cash discount in our retail-shop during your first dive day of your trip.
 • FREE safety and functionality equipment check before your first dive done by a dive pro.
Make your reservation today