Leer samen duiken

Echt leren duiken

Samen echt leren duiken en samen jullie PADI Open Water Duiker brevet halen tijdens jullie zomer zonvakantie naar het natuur eiland in de Cariben; Bonaire. Op Bonaire is het altijd mooi weer, is het altijd lekker warm water en heb je altijd de perfecte duik omstandigheden, het hele jaar door. De ideale plek om goed en op een leuke manier echt te leren duiken.
Leren duiken met alle persoonlijke aandacht en begeleiding om je duikdoel(en) te bereiken doe je natuurlijk bij GOOODive Bonaire. 

Persoonlijke aandacht

  • Willen jullie graag samen leren duiken in plaats van deel uit te maken van een grote(re) groep?
  • Willen jullie graag beginnen wanneer het jullie het beste uitkomt?
  • Zijn jullie op zoek naar een duikshop die naar jullie wensen luistert, jullie behoeften begrijpt en het niet erg vindt om meer tijd aan jullie te besteden als jullie dat nodig hebben om echt goed te leren duiken?

Als jullie dat willen, dan zijn jullie bij GOOODive Bonaire aan het juiste adres. Het team bij GOOODive nemen de tijd die jullie nodig hebben om jullie duikdoel(en) te halen: Het behalen van je PADI Open Water Duiker certificaat!

De natuurlijke omstandigheden op Bonaire gecombineerd met onze faciliteiten creëren de perfecte omgeving om echt te leren duiken. Velen zijn jullie al vooraf gegaan waardoor wij prima weten hoe we op de meest effectieve en leuke manier duiktraining kunnen aanbieden.

Natuurbehoud

De natuur op Bonaire is zowel onder water als boven water fantastisch en wij doen ons uiterste best om dat zo te behouden. Tijdens jullie 'PADI Open Water Duiker' cursus introduceren wij lokaal natuurbehoud. Op een leuke en luchtige manier leren we jullie dus ook hoe te kunnen genieten van het onder water leven zonder negatieve impact en wat je kan doen om toch van dichtbij van alles te kunnen genieten. Enkel voordelen die jij krijgt als je bij GOOODive komt leren duiken zijn;

  •  Jullie leren ook hoe je door je anders te gedragen het onder water leven toch van heel dichtbij kan bekijken
  • Jullie krijgen van ons een echte Dopper zodat je lekker kraanwater kunt drinken en geen plastic flesjes hoeft te kopen
  • Jullie mogen gratis onze rif vriendelijke zonnebrandcreme gebruiken

 

Jullie klaslokaal

De wateren van Bonaire kunnen het beste worden omschreven als een paradijs voor duikers. Het koraalrif en het onderwaterleven zullen je verbazen. Misschien heb je al eens eerder geprobeerd te snorkelen en heb je misschien zelfs al een Discover Scuba-duik gedaan, nu heb je het gevoel dat je klaar bent om jezelf onder te dompelen in de onderwater fascinaties van duiken.

Een gecertificeerde PADI Open Water Duiker worden opent een nieuwe wereld, onderwater schoonheid en avontuurlijk plezier. Aanmelden bij GOOODive voor de PADI Open Water Cursus garandeert je;

> Dat jullie goed leren duiken en begeleid worden door gepassioneerde instructeurs
> Dat jullie samen leren duiken. Niet meer dan 2 studenten in onze duik-lessen
> Dat jullie alle aandacht, begeleiding en hulp krijgen om jullie duikdoel te bereiken
> Dat wij doorgaan totdat jullie echte duikers zijn. De cursus stopt niet totdat jullie tevreden zijn met de resultaten. 

Echt leren duiken in een groep

Mocht je wel echt leren duiken maar je budget staat het niet toe om samen te leren duiken, kun je ook kiezen om te leren duiken in een groepje. Het grote voordeel is dat je aardig wat geld bespaart. Het kleine nadeel is dat de cursus een vaste dag van de week begint en dat we niet flexibel met persoonlijke wensen om kunnen gaan.

Echt leren duiken als stagiair(e) op Bonaire

Ook stagiaires kunnen bij ons echt leren duiken. Het speciaal voor stagiaires ontwikkelde programma bewijst onze slogan Diving Fun For Everyone als geen ander. Bij GOOODive maken we duiken ook mogelijk voor hen met de hele kleine (of bijna lege) portomonnaie. Als Stagiaire krijg je bij GOOODive exact dezelfde PADI open water cursus. Er wordt absoluut niet bezuinigd op veiligheid of plezier tijdens de cursus. Leuk en gezellig leren duiken met andere stagiaires bieden wij alleen op Zaterdagen en we hebben minimaal 4 stagiaires nodig om de cursus aan te kunnen bieden tegen dit speciale tarief. Elke 6 weken begint er een nieuwe stagiaire cursus. 
Zorgen jullie ervoor dat jullie minimaal met z'n 4en zijn, dan kunnen wij de hele echte volledige echt leren duiken PADI open water cursus bieden tegen de absolute bodemprijs van $295,- per persoon. Stuur ons snel een email als je wilt weten wanneer de start datums zijn en hoe het programma er precies uit ziet en wacht niet te lang met je opgeven. We doen nml maar 1 "stagiaire-deal" cursus elke 6 weken!

Diving Fun For Everyone

Onze slogan duikplezier voor iedereen is tevens onderdeel van onze missie. Daar staan we voor en dat bieden we, maar, sorry, plezier komt op de derde plaats. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats en goed leren duiken komt op de tweede plaats. Ons uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat iedereen plezier heeft en we zijn er van overtuigd dat optimale veiligheid en goed leren duiken het plezier vergroten als we de juiste volgorde aanhouden. 

Maak van je eerste duikervaring een GOOOD duik-ervaring en zet de eerste stap om je PADI Open Water Diver-cursus vandaag te boeken bij GOOODive Bonaire. Wij laten je echt niet in het diepe springen!

Subscribe to our newsletters to receive news & updates
  • All day, every day access to the one and only d.i.y. tank re-fill station on Bonaire
  • Fast Lane check-in. No waiting and no paperwork hassle. 
  • 10% discount in our retail-shop (excluded are all electronics) during your first dive-day
  • FREE safety and functionality equipment check before your first dive
Make your reservation today